• Obrazki z kasztanów

Dzieci ze świetlicy klas 3
          układały obrazki z kasztanów.

• Światowy Dzień Origami 24.10

Z okazji dnia Origami zostały przeprowadzone

zajęcia ze składania papierowych zwierzątek.

• Pole Nadziei

• Pola Nadziei to kampania mająca na celu propagowanie idei

wolontariatu, bezinteresownej pomocy nieuleczalnie chorym

oraz ich rodzinom.

To międzynarodowy program realizowany przez hospicja,

polegający na sadzeniu jesienią żonkili – symbolu nadziei i tworzeniu „pól nadziei”.

23.10 dzieci ze świetlicy wzieły udział w sadzeniu żonkili przed szkołą.

• Gimnastyka

W świetlicy prowadzone są zajęcia gimnastyki.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Świetlica szkolna

świetlica szkolna
        czynna jest od poniedziałku do piątku
        w godz. 7.00 - 17.30

Działalność świetlicy prowadzona jest w oparciu o Roczny Plan Pracy zawierający działania w obszarze pracy dydaktyczno-wychowawczej i opiekuńczej, który pozostaje w korelacji z Rocznym Planem Pracy Szkoły oraz Programem Wychowawczo-Profilaktycznym.

W trakcie przebywania w świetlicy dzieci biorą udział w zajęciach: plastycznych, umuzykalniających, czytelniczych, ruchowych, grach i zabawach edukacyjnych, odrabiają lekcje oraz mogą liczyć na pomoc w pokonywaniu szkolnych trudności. Uczą się zasad właściwego funkcjonowania w grupie oraz nabywają nawyki dbałości o własne zdrowie oraz czystośc osobistą i otoczenia.

•                             Zajęcia plastyczne

Zajęcia ruchowe